Registreren nieuwe cursisten

Via onderstaand link meldt u zichzelf en/of uw collega’s aan. De kosten voor de cursus bedragen €249,-* per cursus-deelnemer. Na aanmelding en betaling via de webshop kunt u via de link en wachtwoord in de cursusbrief direct aan de slag.

De cursusdeelnemer logt in en volgt de leermodules, waarna hij of zij de vragenmodules invult en doorstuurt. Wanneer alle modules (4) en vragenmodules (4) zijn doorlopen en  60% of meer van de vragen positief beantwoord zijn, dan ontvangt de deelnemer zijn of haar Certificaat Kennis blussystemen logistiek.

* ex BTW

Deelnemen aan de cursus.

Registratie voor de cursus kan via de webshop op www.gevaarlijkestoffen.EU (u kunt direct aan de slag). U ontvangt later een definitieve factuur voor uw administratie. U kunt ook eerst wachten op de factuur (binnen 48 uur) en de betaling handmatig (bankoverschrijving) doen. Na betaling kunt u de cursusbrief direct downloaden. Hierin staat het wachtwoord en de link. Geeft u meerdere cursisten op zorg er voor dat u in het notitieveld van het bestelformulier de namen, geboortedata en email-adressen van de deelnemers opgeeft.

 

Print Friendly, PDF & Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us